Datum

18 jun 2022
Expired!

Tijd

08:30 - 22:00

Clubkampioenschappen met BBQ

DEFINITIEVE STARTLIJST CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
De startlijsten voor de eerste selectie wedstrijd van de clubkampioenschappen. We hopen er met elkaar een fantastische dag van te maken. Let op: Wedstrijd wordt verreden in correct wedstrijd tenue! Afmeldingen vanaf nu worden in rekening gebracht.
πŸ΄β— Dressuur ruiters opgelet β—πŸ΄
Aanvang 8:30! We starten deze dag in correct wedstrijd tenue, dit is VERPLICHT. We volgen de richtlijn van een officiΓ«le wedstrijd. Met deze reden worden de proeven van juni verreden. Proef nummer staat op de startlijst. De tijden zijn richttijden en niet starttijden. Zorg dat je dus op tijd aanwezig bent dat we altijd door kunnen starten. Kosten €5,- per proef. (pinnen is mogelijk)
β—πŸ΄ Van dressuur naar springenπŸ΄β—
Na de proef van de meertallen (12:30) willen we SAMEN de dressuur ring opruimen en het springparcours opbouwen. Na het opbouwen van het parcours, zal de prijsuitreiking plaats vinden van de dressuur. Dan worden de protocollen uitgereikt dus zorg dat je 12:30 op de manege bent.
πŸ΄β—Springruiters opgelet β—πŸ΄
Na de prijsuitreiking van de dressuur zal er mogelijkheid zijn om parcours te lopen. Aanvang voor het springen is 13:30. We starten deze dag in correct wedstrijd tenue, dit is VERPLICHT. We volgen de richtlijn van een officiΓ«le wedstrijd. Alle combinaties springen hetzelfde parcours: 2-fasen speciaal. Het is GEEN onderonsje dus 1 rondje starten en zonder begeleiding in de ring. Kosten €5,- per parcours. (pinnen is mogelijk)
β—πŸ΄ Springparcours naar Koppelspringen + BBQ πŸ΄β—
Na de laatste combinatie willen we SAMEN het parcours ombouwen voor het koppelspringen. Als het parcours voor het koppelspringen klaar is vervolgen we met de prijsuitreiking van het springen. Om 18:00 doen we de Barbecue aan. Kosten Barbecue is €15,- per persoon. (pinnen is mogelijk) Wat een grote groep mensen is er deze avond aanwezig, dat wordt gezellig.
πŸ΄β—Koppelspringenβ—πŸ΄
Aanvang 19:00. Het beloofd een spannende race te worden tussen 8 verschillende teams! Kom vooral deze teams aanmoedigen. Kosten koppelspringen €5,- per team. (pinnen is mogelijk)