Datum

17 mei 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

ALV voorjaar 2021

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i. v.m. het inloggen in de online-vergadering.

Heb je je nog niet aangemeld? Doe het alsnog!

Beste Stroomruiterleden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering op maandag 17 mei a.s.  online via Teams. De agenda en de notulen zijn bijgevoegd als bijlage. Als gevolg van de nog steeds geldende Coronamaatregelen zal de Algemene Ledenvergadering ook dit voorjaar online gehouden worden door middel van Microsoft Teams.

Aanmelden is noodzakelijk! Dit moet je doen door een aanmeldingsmail te sturen naar secretariaat@stroomruiters.nl

Je ontvangt een dag voor de vergadering de link waarmee je in kan loggen in de online vergadering. Vereiste is wel dat je Microsoft Teams gedownload hebt op je PC, laptop of mobiel. Dit kan via: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app. Vervolgens kun je je gratis registreren. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met Lisette Blom 06-15645463

Wanneer je vragen hebt moet je deze van tevoren stellen per mail (secretariaat@stroomruiters.nl). Dit zal dan bij het agenda punt 11. Rondvraag behandeld worden.

We hadden gehoopt om jullie dit voorjaar ‘live’ te kunnen ontmoeten maar helaas is dat nog niet mogelijk. Toch hopen we op jullie online aanwezigheid.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet, Bestuur De Stroomruiters