Datum

17 dec 2022
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Clubkampioenschappen

Startlijst | Dressuur en springen 17 december 2022
Dressuur: Aanstaande zaterdagochtend is het zover. De tweede selectie voor de clubkampioenschappen. Hierbij de startlijst, bekijk deze goed.

🟢 Reken op 8 minuten per proef. Na combinatie 5 paarden en combinatie 14 paarden is er een pauze van een kwartier.
🟢 Proef van de maand staat op de startlijst. Bekijk goed welke proef je moet rijden.
🟢 Protocollen + punten worden pas bekend NA de laatste combinatie. We zullen dan eerst de ring opruimen gezamelijk en daarna de prijsuitreiking doen.
🟢 Top 3 dagwinnaars worden op het podium verwacht en de top 3 clubkampioenschappen worden te paard in de ring verwacht. Deze ruiters/amazones worden tijdens het opruimen van de ring op de hoogte gesteld.
🟢 We hopen dat de clubkampioen pony”s en clubkampioen paarden in de avond aanwezig zal zijn. Na de Stroomruiters van Toen worden de clubkampioenen nogmaals gehuldigd.
Springen:

Aanstaande zaterdagochtend is het zover. De tweede selectie voor de clubkampioenschappen. Hierbij de startlijst, bekijk deze goed.
🟢 Er wordt een 2 fasen speciaal parcours gesprongen. De schets komt vroegtijdig op verschillende plekken te hangen
🟢 Uitslag springen wordt pas bekend NA de laatste combinatie. We zullen dan eerst het parcours veranderen en daarna de prijsuitreiking doen.
🟢 Top 3 dagwinnaars worden op het podium verwacht en de top 3 clubkampioenschappen worden te paard in de ring verwacht. Deze ruiters/amazones worden tijdens het parcours veranderen op de hoogte gesteld.
🟢 We hopen dat de clubkampioen pony”s en clubkampioen paarden in de avond aanwezig zal zijn. Na de Stroomruiters van Toen worden de clubkampioenen nogmaals gehuldigd.