Datum

26 okt 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 22:00

Stroomruiters van toen

Aankomende 17 december hebben wij na jaren weer de clubkampioenschappen. Deze dag zal in het teken staan van de stroomruiters van nu. Maar hoe leuk is het, als we de dag afsluiten met de Stroomruiters van Toen…
Daarvoor zijn wij opzoek naar jou! Misschien heb je wel jaren niet meer gereden maar wil je deze uitdaging aangaan. Wij zijn opzoek naar stroomruiters die tussen 1975 en 1995 lid zijn geweest en nu het lef hebben om weer een klein parcours rond te springen!
Samen met de andere ruiters/amazones uit die tijd gaan we er een leuke avond van maken waarbij plezier voorop staat! Een aantal mensen hebben al “ja” gezegd en zijn erbij, Jij ook?
Het is de bedoeling dat we ruiters en amazones die lid waren tussen 1975 en 1995 weer op het paard krijgen om een rondje te springen (40/50 cm)
We hopen dat er brave paarden binnen handbereik zijn waar de komende maanden mee kan worden geoefend. Houdt dus de 17e december leeg in je agenda. Overdag de clubkampioenschappen en rond 19:00 staat de rubriek op het programma.
Deze avond is er een algemene reunie voor ALLE stroomruiters van TOEN en NU! Dus stap je niet meer op paard, kom deze avond dan wel gezellig langs om oude bekenden weer te paard te zien en daarna een borrel mee te drinken! 🥂🎉
Meer informatie? Mail naar rtc@stroomruiters.nl.