De Stroomruiters

Paardensportvereniging
Onze activiteitenLaatste nieuws
Wat een fantastische weken hebben wij weer gehad tijdens Indoor Hartje Drenthe 2022. ⚜️ Dit jaar op een ander tijdstip met een aangepast programma.
Via deze weg willen we een grote dank uitspreken naar alle vrijwilligers die dit jaar hun steentje hebben bijgedragen. Tijdens het dressuur weekend en het springweekend waren er vele handen die hielpen met het in gereedheid brengen van de wedstrijd.
Ook een grote dank aan Arjen Schildperoord die tijdens het springen vele combinaties prachtig op de foto heeft gezet. 📸 Daarnaast was Mariol Middel er tijdens de Oostermoerkei finale en heeft Henk Lomulder Fotografie ook voor prachtige foto’s gezorgd.
We bedanken alle sponsoren die tijdens dit weekend gezorgd hebben voor prachtige prijzen. ❗️ Ook een speciale dank aan de sponsoren van de verloting. Dankzij hen kunnen we dit jaar weer een aantal leuke activiteiten doen met de jeugd van de stroomruiters.
Het was fantastisch om zoveel ruiters en amazones weer naar Beilen te halen en om de positieve reacties te horen. 🐴🐎
Wij gaan nu de laatste dingen opruimen en dan gaan we ons langzaam klaar maken voor het nieuwe jaar en een nieuw Indoor Hartje Drenthe! Graag tot dan!!