Beste Stroomruiters!

 Het coronavirus heeft op dit moment een grote impact op ons allemaal. Wij leven mee met degenen die door het coronavirus getroffen worden.

Verlenging maatregelen
De maatregelen van het RIVM zijn onaangepast verlengd t/m 28 april. Ook de door ons genomen maatregelen zullen van kracht blijven tot de hierboven genoemde datum. Het blijft dus nog even stil aan de hoefslag in Beilen.

De accommodatie nog een maand op slot, dit betekend geen gebruik kunnen maken van de accommodatie, geen verenigingslessen en geen activiteiten. Na de vorige nieuwsbrief, waarin wij een aankondiging hebben gedaan over een eventuele tegemoetkoming naar onze leden, hebben wij vele positieve en ontzettende lieve reacties gehad. Hartverwarmend! Dit heeft ons als bestuur natuurlijk aan het denken gezet.

Contributie
Ondanks de vele mail dat jullie geen problemen hebben met het regulier doorbetalen van de contributie in dit coronatijdperk, hebben wij toch besloten onze leden tegemoet te komen. De maand mei 2020 zal er eenmalig geen contributie worden afgeschreven bij onze leden. Op deze manier hopen wij een correcte compensatie te bieden in deze bizarre periode, welke ons allen raakt.

Instructie
Onze instructie werkt bij ons op ZZP basis, de overheid heeft voor deze groep een tegemoetkoming gerealiseerd ter compensatie van de inkomensderving. Wij als vereniging blijven in contact met onze instructie en adviseren hun op dit gebied waar mogelijk.

Om onze instructie te laten weten dat wij hun ook nu zeker niet vergeten, hebben wij als bestuur, namens de gehele vereniging, hun allen een bloemetje gebracht.

Toekomst
Niemand weet nu nog hoe het zal zijn na 28 april 2020. Wij blijven scherp op het nieuws, de maatregelen en eventuele wijzigingen welke vanuit het RIVM/NOC*NSF en de KNHS worden aangekondigd. Daarnaast zullen wij jullie op de hoogte houden.

Straystrong staysafe stayhome
Train thuis je paard waar mogelijk en neem de regels in acht, want we zien natuurlijk iedereen straks graag weer in goede gezondheid terug bij de

Sportieve groet,
namens het bestuur
Judith de Haan
Voorzitter Stroomruiters Beilen