Nederland staat in het teken van CORONA VIRUS, en dit heeft ook gevolgen voor de paardensport en dus ook voor ons als Stroomruiters.

De KNHS EN HET NOC-NSF hebben hun stellingen geformuleerd.

KNHS
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. De KNHS brengt t/m 31 maart geen wedstrijdafdrachten in rekening voor afgelaste wedstrijden.

De KNHS annuleert ook alle KNHS-evenementen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ook bijeenkomsten met minder dan 100 personen. De KNHS wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen.

Het KNHS Indoorkampioenschap Springen op 20, 21, 27 en 28 maart vervalt. Het kampioenschap vindt ook geen doorgang op een andere datum. We zijn ons ervan bewust dat we hiermee veel ruiters en hun fans teleurstellen, maar we stellen de gezondheid van onze ruiters en bezoekers voorop.

NOC-NSF
Het NOC-NSF vraagt via hun berichtgeving de sociale contacten sterk te verminderen en stelt trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten af te lassen. 

WELKE GEVOLGEN HEEFT DIT VOOR DE STROOMRUITERS

ALLE EVENEMENTEN WELKE VANUIT DE VERENIGING GEPLAND STONDEN  T/M 31 MAART VINDEN GEEN DOORGANG!
Nadere berichtgeving over deze evenementen volgt t.z.t.

M.B.T de stelling van het NOC-NSF hebben wij als bestuur een afweging gemaakt.
Wanneer wij alle verenigingslessen cancelen t/m 31 maart zal er geen spreiding meer zijn, en zal het gevolg zijn dat op bepaalde tijden juist veel meer mensen tegelijk in de accommodatie aanwezig zijn. Wanneer wij de lessen cancelen zal dus ook de gehele accommodatie op slot moeten. Daarom is ons besluit, tot nadere berichtgeving, de lessen gewoon door te laten gaan en dus ook onze accommodatie niet te sluiten.

DE VERENIGINGSLESSEN VINDEN GEWOON DOORGANG EN DE MANEGE BLIJFT OPEN VOOR VRIJ RIJDEN.
Dit alles tot nadere berichtgeving!

Wij als bestuur houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen de maatregelen aanscherpen waar nodig. Uiteraard blijft iedereen, zolang de maatregelen niet aangescherpt worden, vrij om wel of niet naar de lessen/accomodatie te komen.

Via onze website en via Facebook zullen wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en aangescherpte maatregelen die doorgevoerd worden. Houd dus de website/Facebook in de gaten!

Wij gaan er vanuit dat buiten de maatregelen die wij als club nemen, iedereen de algemene maatregelen die het RIVM stelt opvolgt.

  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geen handen schudden.
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

 

Namens het bestuur van de Stroomruiters,
Judith de Haan-Pomper