IHD GOUD is er niet alleen voor de winnaar

Alweer een paar dagen verder…Het Indoor Hartje Drenthe editie 2019/2020 is fantastisch verlopen, en daar hebben niet alleen de ruiters en amazones aan bijgedragen. Een evenement is meer dan wat je ziet.

Het bestuur
De organisatiecommissie van Indoor Hartje Drenthe, is al maanden bezig ‘achter de schermen’. Sponsoren worden benaderd (en dat zijn er geweldig veel!), programma wordt gemaakt, geluid en beeld wordt geregeld, jury’s, speakers, schrijvers, ringmeesters, parcoursbouwers, parcourshulpen worden benaderd en ingezet. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, schema’s voor de inzet van vrijwilligers voor de kantine en keuken worden gemaakt en ingevuld, startlijsten worden gemaakt en gepubliceerd, de PR draait op volle toeren…Het concours kan beginnen en jullie, jullie gaan door tot de schoonmaak is geweest. Jullie verdienen zeker een GOUDEN Plak!
(Ik zal vast en zeker nog iets vergeten zijn, maar laat duidelijk zijn dat het een hele klus is een concours al dit te organiseren).

Sponsoren
Mensen met een GOUDEN hart. Zonder jullie geen Indoor Hartje Drenthe! Jullie zijn samen met de Indoorcommissie de basis van dit concours.

Vrijwilligers
Fantastisch om te zien hoeveel leden zich inzetten,  de saamhorigheid in de app groepen te lezen én te voelen in de manege. Ook jullie zijn GOUD waard!

Deelnemers
Iedere jaar weer een geweldig veel ruiters een amazones met deze editie zelfs een internationaal deelnemersveld. Ze hebben vele mensen ruim drie weken laten genieten van prachtige paardensport! Er werd gestreden, een mooie prijzenpot dankzij onze vele sponsoren. Er was goud, brons en zilver voor de beste drie in iedere klasse. Maar jullie komst alleen al is GOUD waard!

Bezoekers
Samen is alles leuker, zo ook een volle tribune, dit maakt de sfeer van het concours. De vrijdagmiddag voorafgaande aan de Grote Prijs staat ieder jaar weer in het teken van het Stroomdal en De Wester Es. De oudere generatie heeft ook dit jaar zichtbaar genoten. Bezoekers, jullie geven de GOUDEN plakken een diamanten randje.

Afsluiting
Als afsluiting is er altijd het Ruiterbal op de ‘laatste dag van het IHD’, ook dit jaar was het een gezellig feest met een fantastische sfeer, maar dit was zeker niet de afsluiting of de laatste dag van het concours. De afsluiting was een dag later. Geweldig dat velen van jullie gehoor hebben gegeven aan de oproep tot schoonmaken! Waar gefeest wordt, moet ook worden opgeruimd en schoongemaakt. Een dikke pluim voor de aanwezigen deze dag en ook nu was de keukenploeg present voor koffie, brood en een warme hap, CHAPEAU! Samen hebben we na de schoonmaak het glas geheven op een geslaagd IHD 2019/2020, op naar de editie 2020/2021.