Afgelopen week zijn we gestart met de lessen voor de jeugd. Allemaal blije gezichten!

Woensdag zijn meer versoepelingen aangekondigd, welke vanaf maandag 11 mei van toepassing zijn. Deze versoepeling maakt het mogelijk ook starten met de verenigingslessen voor de 18+ ruiters en amazones; uiteraard wel onder bepaalde voorwaarden.

Het gebruik van de binnenbakken is in de Gemeente Midden Drenthe nog niet toegestaan, alle lessen moeten worden gegeven in de buitenbak van onze accommodatie. Ook moeten we rekening houden met de ruimte en het aantal personen bij elkaar.  Daarbij komt dat de bodem van onze buitenbak niet fantastisch is, tja, als we alles vooraf hadden geweten…

We moeten het doen met de regels en mogelijkheden van nu. Dat betekent een uitdagende puzzel! Ondertussen zijn we in gesprek met de gemeente om mogelijkheden te bespreken. 

Zodra deze puzzel klaar is zullen we jullie berichten. Aankomende week zullen de lessen t/m 18 jaar gegeven worden gelijk aan afgelopen week. De lessen voor 18+ zullen aankomende week nog niet van start gaan.

Ons doel is de lessen voor alle leden, in welke vorm ook, vanaf 18 mei te kunnen hervatten. We hopen jullie in de loop van de week meer duidelijkheid te kunnen geven.