Vrijdagavond is IHD voortgezet met het springen voor paarden. Hierbij kwamen verschillende Stroomruiters op hun eigen concours tot mooie resultaten. Gedurende het weekend maakte Lucrece Aardenburg een zeer goede indruk.

In de BB werd Renee Speelman met Kokomo-man (75,5) vijfde. In de klasse B was de tweede prijs voor Monique de Jong met Jechideé (78), gevolgd door Glenn Geerts met Grandadvance (75,5). Zaterdag was de BB, Lous Beuving met Bolero was foutloos en werd derde (72,5), gevolgd door Jessica Bosma met Jolysance (72,5).

In B springen groep 2 1e parcours werd Menno Waninge met Klarenchidé vierde en met O-Blue in B springen groep 2 eerste parcours vijfde met 80 punten. In het L springen groep 1 was Kim Speelman met Ceduria’s Ultimate in het 2-fasen parcours foutloos en werd in een snelle tijd tweede. Een zevende prijs was voor Anje Koerts met Cirstney S.E.. Zondag werd begonnen met het B springen groep 3 en daarna het L springen groep 2. In het eerste parcours van de klasse L won Lucrece Aardenburg met Jade en met Ga la Vie reed zij 0,8 seconden langzamer en werd tweede. In het tweede parcours van de L won Lucrece met Ga La Vie, met een voorsprong van ruim 5 seconden op de nummer twee.

Dinsdagavond gaat Indoor Hartje Drenthe verder met de klasse BB en B, woensdagavond de klasse L, donderdagavond de klasse M en vrijdag de klassen M, Z en ZZ en ‘s avonds de finale B en L. Zaterdag de pony’s M, Z en ZZ, het verenigingspringen voor pony’s en de finale klasse M en als afsluiting de Grote Prijs klasse Z/ZZ.

Foto: Lucrece Aardenburg met Ga la vie PH