Donderdag 21 juli was het zover: De Drentse Kampioenschappen! De nieuwe meertallen onder leiding van Benjamin Bakker hebben hard gewerkt om hier als TEAM te staan!

Het spits werd afgebeten door het 6-tal klasse L met op kop Hilde van der Bij, gevolgd door Alet de Hoop, Thea Paping, Kimberley Bakker, Ilse Hofman, Anne van den Eerenbeemt en Simone Eleveld… Huh 7? Ja 7! Want niemand is reserve je bent een TEAM en je doet het SAMEN. Dat is wat ze uit wilden stralen en dat lijkt gelukt… En hoe!? Met de hoogste dagscore wint dit 6-tal met 69,33% en wordt Drents Kampioen!

Daarna was het de beurt aan het 4-tal klasse ZZ. Met op kop Francis Turkensteen met de stoere Enieta gevolgd door Anouk Doornbos, Miranda Trip, Maaike Hofman en Anne van den Eerenbeemt. Ook zij wonnen de proef met 67,917%. De juryleden waren zeer lovend over beide teams. Hoewel er ook ruimte was voor verbetering en een kritische nood gaan de teams onder leiding van Benjamin met goede moed naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Opvallend waren dit jaar de nieuwe tenues. Dankzij meerdere sponsoren als TSO BV, Great Piano’s, Solarfence, Jansen vrije uitloop eieren, Dierfysiotherapie en Revalidatie Anne van den Eerenbeemt en niet te vergeten de sjabrakken van RV de stroomruiters voor het 6-tal. Met de korting van Hypostore, Ruitersport Ruinen en nog wat eigen bijdrage is er een prachtige eenheid gecreëerd. Grote dank hiervoor!

Foto: Henk Lomulder fotografie

Stroomruiters gefeliciteerd met deze mooie resultaten!
Ga jij binnenkort ook op wedstrijd? Graag horen we hoe je gereden hebt. Je mag de resultaten mailen naar voorzitter@stroomruiters.nl