Zaterdag 29 februari werd in Ermelo het NK Dressuur Indoor 2020 verreden voor de klasse B , L1 en M pony’s. Kyra en Indy Hingstman wisten zich tijdens de Drentse Kampioenschappen allebei te selecteren met pony Job en stonden deze dag aan start om tijdens de NK Drenthe te vertegenwoordigen.

Kyra mocht als oudste van de twee zussen de spits afbijten in de klasse M1/M2 A/B. Samen met Job zette ze een nette proef neer, maar maakten tijdens de proef een foutje, welke deze combinatie duur kwam te staan. De jury gaf deze Kyra en Job de volgende punten 195,5, 197,5 en 199,5 goed voor een 4e plaats!

 Zusje Indy mocht met pony Job als voorlaatste combinatie starten in de klasse B A/B. Hun proef met werd beoordeeld met 207, 205,5 en 191 punten, goed voor een mooie bronzen medaille!

Prachtige resultaten van deze jonge stroomruiters! Kyra en Indy van harte gefeliciteerd! Jullie benadrukken hiermee….’De jeugd heeft de toekomst!’

Aankomend weekend zullen Nikki-Fleur de Haan, Kyra Hingstman, Kimberley Bakker en Frans van de Heuvel als Stroomruiters Drenthe vertegenwoordigen tijdens het tweede weekend van de NK Dressuur Indoor 2020. Nikki-Fleur met Dublin in de klasse L2 C, Kyra met Sofia-Loren in de klasse L2 D, Kimberley met Just Dance in de klasse B en Frans met Frappant in ZZL.

Heel veel succes en plezier!

Foto: De top 3 van de klasse L1 A/B met Indy Hingstman (rechts) @ digishot