In Exloo werden afgelopen weekend de Drentse kampioenschappen springen verreden. Ook hier waren de Stroomruiters goed vertegenwoordigd.

Robin Brunsting wist met zijn pony Sympaty tweemaal foutloos te springen in de klasse M cat. D/E en wist hiermee de gouden plak te veroveren! Fantastisch!In de klasse B cat. C wist Laura Westerbeek met Chesterboy van de Garfieldranch met 80,5 punt voor de stijl, na 2 foutloze omlopen de 2e prijs te behalen en voor Demi Makken, die met Miss Alinda 80 punten behaalde voor de stijl was de 3e prijs.
In de klasse L cat. D/E was de 3e prijs voor Annerieke Zinger met Spitfire Rose na 2 foutloze omlopen in een tijd van 35,59 sec., Nikki Fleur de Haan met  Stakkato was in de barrage sneller 33,14 sec. maar tikte een balk uit de lepels en behaalde de 6e plaats.

Bastiaan Kreeft mocht na een foutloze ronde in de klasse L met zijn paard Jaimy-Karla door naar de barrage, hij bleef foutloos in een tijd van 42,94 sec.en deze combinatie behaalde de 7e prijs in een veld van 68 deelnemers. In de klasse M was er voor Peter Strijker met Jever Bleu een 10e prijs.