ROCK MY DREAMS!

Kyra Hingstman heeft al vele mooie en bijzondere successen op haar naam. Steeds weer verlegd ze haar grenzen en komt deze ambitieuze Stroomruiter dichter bij haar droom.
Vorig jaar heeft ze met haar pony Ti-Amo haar eerst CDI mogen rijden en heeft ze ervaring opgedaan in de zogenaamde zogenaamde  K&U wedstrijden, ‘Wedstrijden Kadervorming en Uitzending’ , voor de dressuurruiters. Een systeem dat bij moet dragen aan het verder versterken van deze discipline.
Tijdens Indoor Hartje Drenthe, begin dit jaar, zette ze met haar pony ’s Ti-Amo en Goldwyn al mooie proeven neer in de klasse Z1 en Z2. Ook tijdens de Drentse Kampioenschappen presteerde ze fantastisch en plaatste zich met beide pony’s  voor de Nederlandse kampioenschappen. Met de negenjarige Goldwyn Rock my Dreams (v. Golden Rock) ging ze van start in de klasse Z1 D/E en met de twaalfjarige Ti Amo (v. Ald Feart’s Leo) startte ze in de klasse Z2 D/E. Met hetzelfde puntenaantal als de winnaar, eindigde ze uiteindelijk met 66,96% op de tweede plaats met Goldwyn.  Net een combinatie en dan al reservekampioen worden in de Z2  dan ben je wel een talentje!
En deze combinatie heeft zich in rap tempo verder ontwikkeld. Tijdens de outdoor regiokampioenschappen mochten ze als eerste opstellen in de klassen Z2 D/E en tijdens het NK behaalden ze een mooie 5e plaats.
Deze mooie resulaten worden beloond met opname in het B kader. Wij wensen Kyra en haar pony Goldwyn ‘Rock my Dreams’  heeft veel succes en plezier voor het komende seizoen! Rock Your Dreams Kyra!