Nikki-Fleur de Haan en haar pony Stakkato wisten  tijdens  IICH Groningen  een zeer snelle tijd neer te zetten in het progressief parcours klasse L-D. Er was geen combinatie die deze tijd kon overtreffen, wat resulteerde in een fantastische overwinning voor deze combinatie.

Ook Rosanne Zinger reed met Miss Alinda niet onverdienstelijk, de amazone uit Beilen mocht als derde opstellen in de categorie L-C. Zus Annerieke en haar pony Chanel zat het dit concours niet mee, ze waren op weg naar de snelste tijd in de categorie M-D toen op de allerlaatste hindernis de balk viel.

Bij de paardenruiters reden ook twee Stroomruitercombinaties in de prijzen. Hanna Eleveld mocht met haar paard Kwibus als tweede opstellen in de klasse B klassiek. In het progressief eindigde deze combinatie als zesde. Arjen Lomulder met zijn paard Global eindigden in een sterk deelnemersveld op een nette 11e plaats in het klassement van de M progressief. Arjen bleef met Global alle parcoursen foutloos. Dit betekende, door naar de grote M finale! Helaas viel hier de balk…

Foto Nikki-Fleur en Stakkato @Mariol Middel Fotografie