Ook verleden week kwamen leden van De Stroomruiters uit op diverse wedstrijden. Zondag won Rianne Muggen het L-springen, klassiek direct op tijd, paarden in Exloo. Eerder die week won Anita Muggen het L-klassiek direct op tijd op het concours in Dalerveen.

In Exloo kwamen de pony’s en de paarden in actie tijdens een springwedstrijd. Noa Makken werd in de klasse B gedeeld eerste met haar C pony Zazou tussen de C D en E pony’s. Zij was foutloos en kreeg 75,5 stijlpunt.

Annerieke Zinger reed met pony Sandro een foutloos parcours in de klasse BB-DE. Dit resulteerde in een tweede prijs. In de klasse B-DE reed Annerieke met haar pony Spitfire Rose eveneens een foutloos parcours en werd vierde. Vervolgens reed Rosanne Zinger met haar pony Miss Alinda. Deze combinatie reed in de klasse L-CDE een foutloos en snel parcours wat hen een tweede prijs opleverde. Tenslotte reed Annerieke met Miss Alinda in de klasse M-C/Z-C. Onderweg een springfout, maar ook hier een tweede plaats.

Anouk Doornbos reed zaterdag met Ivola een dressuurwedstrijd in Ruinerwold in de klasse Z1. Winst in de eerste proef met 235 punten en in de tweede proef werd deze combinatie tweede met 211 punten