ZUIDWOLDE Daniek Oude Velthuis heeft vrijdag in Zuidwolde gereden. Met Oxford’s Champ reed ze mee in het B springen. In het eerste parcours had ze 73,5 punten op haar stijl en won ze de 3e prijs. En in het tweede parcours met 80 punten won ze de 1e prijs.

EXLOO Kimberley Bakker reed met Just Dance in Exloo en wist in de B dressuur een 1e en een 2e prijs te winnen met 203,5 en 202,5 punt.

RODEN In Roden kwamen verschillende Stroomruitercombinaties aan de start. Kim Brunsting won met haar pony Blacky zowel het eerste als tweede parcours in de klasse BB. In de klasse B-D behaalde Nikki-Fleur de Haan met Stakkato een tweede plaats met 88 punten voor de stijl en eindigde Daniek Oude Velthuis met Oxford’s Champ vierde met 80,5 stijlpunten.

In de klasse L-D werden Nikki-Fleur en Stakkato eerste in een foutloos parcours en een snelle barrage. Dimpfy Fokkens wist het tweede parcours op haar naam te zetten samen met haar pony Westerveld’s Sterre. Vervolgens maakte Nikki-Fleur met M&M haar debuut in de klasse M. Ze bleven zowel in het basisparcours als in de barrage foutloos, goed voor een vierde prijs. Ook Kimberley Bakker wist als vierde te eindigen met haar paard Kimberlina, ze kwamen uit in het B springen en behaalden 75 punten voor de stijl.

WINSCHOTEN/TOLBERT Afgelopen zondag hebben Kyra en Indy Hingstman een dressuur wedstrijd gereden in Winschoten.. Indy debuteerde met Job in de klasse L2. Ze reed daar 196,5 punten bij elkaar wat goed bleek voor de eerste prijs. Daarna mocht Kyra samen met Sofia Loren hun proef rijden in de klasse L2. Samen reden ze 204,5 punt bij elkaar, wat ook goed was voor de eerste plaats. Afgelopen woensdag in Tolbert nam Kyra met de 4 jarige hengst Woldbergs Cardoso ook de 1e prijs mee met een mooie score van 211,5 (70%) En met haar Job in de klasse M2 een mooie score van 209,5 Ook Indy nam met Job de 1e prijs mee met 195,5 punten in de klasse L2.

Foto: Kim Brunsting met Blacky