Vrienden van

Onze activiteiten
Samen is alles leuker!

Vrienden van

Wordt ook vriend van de Stroomruiters

Om nieuwe of bestaande initiatieven extra te kunnen ondersteunen is het idee ontstaan om de club: ‘Vrienden van de Stroomruiters’ op te richten.

‘Vrienden van de Stroomruiters’ zijn belangstellenden die zelf of bijvoorbeeld via partners, kinderen, kleinkinderen of anderszins de Paardensportvereniging De Stroomruiters een warm hart toe dragen en jaarlijks de club met een bedrag van € 50,- willen ondersteunen.

Waarom
Met uw bijdrage ondersteunen we activiteiten voor de jeugd of andere initiatieven waar de club zelf te weinig budget voor heeft. Ook kunnen we met uw bijdrage nieuwe initiatieven
een financieel steuntje in de rug geven.

Vriendenbijdrage per jaar
Elke vriend betaalt elk jaar in mei een bijdrage van € 50,- via automatische incasso. U kunt uw deelname jaarlijks beëindigen.

Voordelen voor ‘Vrienden van de Stroomruiters’
Indien u zich aansluit bij de ‘Vrienden van de Stroomruiters’, dan heeft u de volgende voordelen:

  • Gezellige avond speciaal voor de ‘Vrienden van de Stroomruiters’ tijdens Indoor Hartje Drenthe.
  •  Vermelding op het bord ‘Vrienden van de Stroomruiters’ in de kantine.

De “Vrienden van de Stroomruiters” is een enthousiaste groep mensen. Vrienden zijn belangrijk voor de vereniging en natuurlijk willen we graag dat deze groep zo groot mogelijk wordt.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden als vriend van de Stroomruiters door een mail te sturen aan  vrienden@stroomruiters.nl

Dankzij jullie…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.